Ако Катя Лерца е шофирала с 30 км по-малко, тя е

...
Ако Катя Лерца е шофирала с 30 км по-малко, тя е
Коментари Харесай

Катя Лерца бързала за Метро и тогава прегазила полицая

Ако Катя Лерца е карала с 30 км по-малко, тя е можело да избегне смъртоносния случай. Това стана ясно по време на процеса против пловдивчанката, която прегази служител на реда Делян Палазов до момента в който той изпълнявал служебните си отговорности, предаде репортер на Plovdiv24.bg
Лерца освен, че карала два пъти над разрешеното, изцяло умишлено, само че и нямала уважителна причина да бърза. Нищо не е налагало придвижването й с 99 км/час, уточни прокурорът до делото; не е бързала за болница, не е имала незабавна работа, също така времето и изискванията на пътя са били чудесни. 
В колата Лерца била със своя другарка, която се возила на предната седалка. Слушали високо музика, отивали на извършване на покупки в "Метро ", разказа ситуацията мигове преди съдбовния случай прокурор Черешарова. 
Лерца карала зад "Мицубиши ", движещо се с огромна скорост и също карано от жена. Двете се движили в последна лява лента на бул. "Санкт Петербург ". Крайната дясна лента в този ден била избрана за прекъсване и паркиране във връзка "Народен събор Пловдив ", а чиновниците на полицията следели за реда и сигурността. 
В този миг Делян Палазов вижда летящото "Мицубиши " и минава към междинната лента, с цел да го спре. Автомобилът понижава, само че поради огромната скорост и дребната отдалеченост Лерца не съумява да овладее своя, завива вдясно и убива на място Палазов. За гибелта на младия мъж Лерца получи дейно наказване 2,4 месеца. Тя призна обстоятелствата, само че до последно не пожела да признае виновността си. Присъдата й е неокончателна. 

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР